Morreehuys,
Oude Leijstraat 1
4817 ZR Breda

T 076 - 572 41 08
F 076 - 572 41 09

info@tuinmanbart.nl

Route
Tuinman Bart
Het Bedrijf
Ontwerp
Onderhoud
Portfolio

Tuinontwerp van Tuinman Bart 

Buitenruimte speelt een belangrijke rol in ons leven. Bij een goede invulling van uw woonomgeving voelt u zich beter. Omdat uw eigen tuin zo belangrijk is, gaan we bij Tuinman Bart niet overhaast te werk. Onze diensten beginnen daarom met een goed plan, dat we in samenwerking met u maken. Uw wensen en eisen, gecombineerd met onze kennis, leveren gegarandeerd een prettige leefomgeving op. Een veilige speelplaats voor de kleinsten, een mooie aankleding van uw huis, een fraai uitzicht en een plaats om te genieten van uw vrije tijd. Elke tuin is anders, alles is mogelijk. 

Helder tuinadvies, heldere kosten 

U kunt met ons een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek. Wij kunnen naar aanleiding daarvan een tuinontwerp voor u maken. In drie stappen krijgt u een volledig tuinontwerp van Tuinman Bart.  

  1. Vrijblijvend gesprek  

    We starten graag met een eerste, vrijblijvend gesprek op locatie, uw tuin. In dit gesprek proberen wij te komen tot een plan, waarin u zich kunt vinden. Daarbij letten we onder meer op de functionaliteit van de indeling, maar ook op de keuze van materialen en op de hoeveelheid werk die de tuin van u mag vragen. 

  2. Tuinontwerp / -advies 

    We stellen u gerichte vragen om te ontdekken in welke tuin u zich prettig voelt. Vervolgens gaan we, met de praktische en vaktechnische omstandigheden, een passend tuinconcept maken. Dat kan resulteren in een nieuw aan te leggen tuin, maar ook in een gedeeltelijke aanleg, een renovatie of een onderhoudsbeurt. 

  3. Offerte 

    Elk plan voorzien we van een duidelijke offerte, zodat u direct weet hoe wij  het plan uitvoeren en wat de kosten daarvan zullen zijn. Wij houden van helderheid. 
 
Tuinman Bart
 
Tuinman Bart