Morreehuys,
Oude Leijstraat 1
4817 ZR Breda

T 076 - 572 41 08
F 076 - 572 41 09

info@tuinmanbart.nl

Route
Tuinman Bart
Het Bedrijf
Ontwerp
Onderhoud
Portfolio

Laat uw tuin aanleggen door Tuinman Bart

Na ons advies en ons ontwerp voor uw tuin, gaan de hoveniers van Tuinman Bart aan de slag met de aanleg van uw tuin. We hebben alles in eigen huis om uw tuin van A tot Z aan te leggen en naar uw wensen vorm te geven.

Tuinman Bart heeft alles in huis voor de aanleg van uw tuin

De mogelijkheden voor uw nieuwe tuin zijn eindeloos. Samen met u maken we de juiste keuzes voor uw tuin. Tuinman Bart zorgt voor alle benodigde materialen en voor het deskundig uitvoeren van alle werkzaamheden. Van terras tot tuinhuis.

Nieuwsgierig? Bekijk de voorbeelden van tuinaanleg in ons portfolio.

 

Onderhoud uw tuin met Tuinman Bart

Het hele jaar door van een mooie tuin of nette bedrijfstuin genieten? Tuinman Bart zorgt graag voor het onderhoud van uw tuin. Met een onderhoudscontract, of incidenteel tuinonderhoud.

Uw tuin laten onderhouden zoals u dat wenst

Afhankelijk van uw interesse en beschikbare tijd kunnen onze hoveniers u bijstaan in de onderhoudswerkzaamheden van uw tuin. Van onkruid wieden, blad ruimen en het snoeien van bomen, heesters en hagen, tot het opknappen van het grasveld.

  1. Het hele jaar een mooie tuin met een onderhoudscontract

    Wij kunnen u een onderhoudscontract aanbieden, passend bij u en uw tuin of bedrijfstuin. Dit contract betekent een totaalpakket voor het onderhouden van uw tuin. Samen met u bespreken we dan of wij per maand, per kwartaal of per half jaar komen.

  2. Een kleine of grote beurt voor uw tuin

    Natuurlijk kunt u ons altijd bellen om een afspraak te maken als het nodig is om de tuin weer eens netjes te maken. Bijvoorbeeld voor de winterbeurt, die doorgaans veel tijd in beslag neemt.

Advies voor uw (bedrijfs)tuin? Bel Tuinman Bart op 076 - 572 41 08.

 
Tuinman Bart
 
Tuinman Bart